dnes: sobota 18. listopadu Polední nabídky zítra: neděle 19. listopadu
Petrželová polévka58 Kč
Pečená řepa, sýr stracciatella, borůvky155 Kč
Ravioli plněné hovězím masem s hříbkovou omáčkou188 Kč
Minestrone75 Kč
Hovězí líčka na červeném víně, špenát, bramborové pyré245 Kč
Tagliatelle s houbami pioppino a špenátem215 Kč
Polévka z topinamburu, zakysaná smetana, jablko85 Kč
Stařená květová špička, houby, kapusta, morek358 Kč
Hruškový závin, žloutek, pivo, rozinky168 Kč
zítra: neděle 19. listopadu Polední nabídky dnes: sobota 18. listopadu
Petrželová polévka58 Kč
Pečená řepa, sýr stracciatella, borůvky155 Kč
Ravioli plněné hovězím masem s hříbkovou omáčkou188 Kč
Hrášková polévka s krutony a pastrami65 Kč
Mezzalune plněné mozzarellou, stroček, smetana225 Kč
Tagliatelle se žampiony, špenátem a smetanou198 Kč
Brazilská jízda
ve Slovanském domě
Snězte, co zmůžete
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!

Brasileiro
Slovanský dům

Na Příkopě 22
110 00 Praha 1
+420 734 760 734
slovanskydum@ambi.cz

Free WIFI

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
Po12:00 - 23:00
Út-So12:00 - 24:00
Ne12:00 - 23:00

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!