dnes: neděle 21. července Polední nabídky zítra: pondělí 22. července
Špenátová polévka s uzeným lososem75 Kč
Roastbeef s majonézou a padron papričkami195 Kč
Trhané kuřecí maso v kváskové buchtě s kyselou salátovkou95 Kč
Trhané vepřové maso na bramborové kaši, jarní cibulka138 Kč
Pečené brambory, grilované cukety s rajčaty138 Kč
zítra: pondělí 22. července Polední nabídky dnes: neděle 21. července
Cikánská hovězí pečeně, 100 g, houskové knedlíky139 Kč
Hovězí dušené na houbách, 100 g, dušená rýže139 Kč
Zadělávané dršťky, 150 g, pečivo119 Kč
Znojemská hovězí pečeně, 100 g, dušená rýže139 Kč
Pečená hovězí líčka, 150 g, celerovo bramborová kaše179 Kč
Frankfurtská s párkem45 Kč
Řízek z kuřecích prsou smažený na másle, 120 g, nové brambory vařené ve slupce, okurkový salát195 Kč
Přírodní hovězí pečeně, 100 g, dušená rýže139 Kč
Hamburská pečeně, 100 g, houskové knedlíky135 Kč
Sekaná, 120 g, bramborová kaše135 Kč
Hrachová kaše s Pražskou šunkou, 100 g135 Kč
Gulášová polévka45 Kč
Vařený hovězí krk s koprovou omáčkou, 100 g, houskové knedlíky, polévka135 Kč
Vepřová plec dušená na houbách, 100 g, dušená rýže, polévka135 Kč
Husarská roláda, 100 g, bramborová kaše, polévka139 Kč
Smažený karbanátek, 120 g, bramborová kaše135 Kč
Koprová omáčka s vejcem a vařeným bramborem, nové brambory vařené ve slupce125 Kč
Trhaný králík s houbovým kroupotem219 Kč
Řízek z kuřecích prsou smažený na másle, 120 g, bramborová kaše, zelný salát s křenem179 Kč
Řízek z vepřové kotlety smažený na másle, 120 g, bramborová kaše, zelný salát s křenem179 Kč
Vařený hovězí krk se žampionovou omáčkou, 100 g, houskové knedlíky129 Kč
Vepřová pečeně po selsku, dušené hlávkové zelí, 100 g, bramborové knedlíky135 Kč
Hovězí tokáň, 100 g, dušená rýže129 Kč
Čevabčiči, 125 g, nové brambory vařené ve slupce129 Kč
Hovězí pečeně na slanině, 100 g, dušená rýže, salát, polévka129 Kč
Segedínský guláš, 100 g, houskové knedlíky, salát, polévka125 Kč
Vařený uzený bok s hrachovou kaší, 100 g, salát, polévka129 Kč
Knedlíky s vejci a znojemskou okurkou, 200 g105 Kč
Lečo s klobásou, 150 g, pečivo145 Kč
Fazolová polévka s klobásou45 Kč
Hovězí vývar s kapáním45 Kč
Hovězí pečeně na slanině, 100 g, dušená rýže, polévka129 Kč
Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, 120 g, bramborové knedlíky, polévka129 Kč
Řízek z vepřové kotlety smažený na másle, 120 g, bramborová kaše, polévka149 Kč
Přírodní mletý řízek, 120 g129 Kč
Zapečené houbofleky se znojemskou okurkou, 300 g125 Kč
Hovězí uzený jazyk s křenovou omáčkou, 100 g, houskové knedlíky129 Kč
Vepřová plec dušená na kmíně, 100 g, kolínka129 Kč
Smažený květák s naší tatarskou omáčkou, 200 g, brambory vařené, m. m.139 Kč
Cuketový krém68 Kč
Tagliatelle s artyčoky, rajčaty, česnekem a smetanou148 Kč
Spaghetti s toskánským špekem Lardo, rajčaty, bazalkou a chilli158 Kč
Grilovaná vepřová panenka s paprikami Padrón a restovanými bramborami225 Kč
Zeleninové lečo s klobásou,198 Kč
Květáková polévka s česnekovým krutonem75 Kč
Bruschetta s uzenou mozzarellou a grilovanou zeleninou175 Kč
Uzený losos s bramborem, vajíčkem a křenovým crème fraîche235 Kč
Spaghetti s bylinkovým pestem, pastrami a sezamem198 Kč
Rybí polévka s paprikou 95 Kč
Zadělávaná kedlubna s vejcem 278 Kč
Žemlovka s třešněmi a vanilkou 168 Kč
Salát s grilovaným prsem, meddijon zálivka135 Kč
Trhané vepřové maso na bramborové kaši, jarní cibulka138 Kč
Pečené brambory, grilované cukety s rajčaty138 Kč
Brazilská jízda
ve Slovanském domě
Snězte, co zmůžete
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!

Brasileiro
Slovanský dům

Na Příkopě 22
110 00 Praha 1
+420 734 760 734
slovanskydum@ambi.cz

Free WIFI

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
Po12:00–23:00
Út–So12:00–24:00
Ne12:00–23:00

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!