dnes: sobota 21. ledna Polední nabídky zítra: neděle 22. ledna
Polévka z topinamburu95 Kč
Grilované kachní prso s bramborovými noky, karotkou a špenátem385 Kč
Telecí hanger s omáčkou z vína Marsala, kapustou a brambory na másle495 Kč
Polévka z červené řepy, kozí sýr58 Kč
Tuňák, san marzano marmeláda, balsamico168 Kč
Ravioli di Magro plněné hráškem a ricottou s máslem a bylinkami175 Kč
Zeleninová polévka s vejcem a krutony65 Kč
Flank steak na rozpálené pánvi s rukolou a parmazánem255 Kč
zítra: neděle 22. ledna Polední nabídky dnes: sobota 21. ledna
Hrášková polévka s krutony a slaninou58 Kč
Tuňák, san marzano marmeláda, balsamico168 Kč
Ravioli di Magro plněné hráškem a ricottou s máslem a bylinkami175 Kč
Mrkvová polévka s bramborovým pyré a kuřecím masem58 Kč
Tagliatelle se sýrem pecorino a bazalkou175 Kč
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!

Brasileiro
Slovanský dům

Na Příkopě 22
110 00 Praha 1
T 221 451 200
slovanskydum@ambi.cz

Restaurace je nekuřácká.

Free WIFI

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
po-ne12.00-24.00

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!