dnes: sobota 3. prosince Polední nabídky zítra: neděle 4. prosince
Brokolicová polévka95 Kč
Treska s glazírovanou šalotkou a fregolou se sušenými rajčaty395 Kč
Grilovaný hovězí pupek s omáčkou z vína chianti, růžičkovou kapustou a brambory se sýrem ricotta495 Kč
Tomatová polévka s noky a mascarpone55 Kč
Prosciutto di Parma, fíky, hrušky158 Kč
Cannelloni s masovým ragú a špenátem175 Kč
Zeleninová polévka s vejcem a krutony65 Kč
Uzená mozzarella s grilovanou zeleninou a ořechovým glaze168 Kč
Cannelloni s uzeným lososem, ricottou a špenátem205 Kč
zítra: neděle 4. prosince Polední nabídky dnes: sobota 3. prosince
Tomatová polévka s noky a mascarpone55 Kč
Prosciutto di Parma, fíky, hrušky158 Kč
Cannelloni s masovým ragú a špenátem175 Kč
Hrášková polévka s krutony a pastrami58 Kč
Uzená mozzarella s grilovanou zeleninou a ořechovým glaze168 Kč
Spaghetti amatriciana198 Kč
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!

Brasileiro
Slovanský dům

Na Příkopě 22
110 00 Praha 1
T 221 451 200
slovanskydum@ambi.cz

Restaurace je nekuřácká.

Free WIFI

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
po-ne12.00-24.00

„Churrasco“ je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu.

„Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Každý host má na stole kolečko. Otočí-li ho zelenou barvou nahoru, znamená to jasný signál - chci doplnit talíř!